Musical 'Hotel de grote L'

Met veel enthousiasme is de musicalgroep, bestaande uit leerlingen en docenten, zich aan het voorbereiden op een prachtige nieuwe productie. In juni 2017 wordt de musical ‘Hotel de grote L’ op de planken gezet, naar het boek van Sjoerd Kuyper. Een spetterend verhaal over familie, liefde en dromen.

Want...
Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval, en je moeder is al dood, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens schulden te hebben, en je kunt alleen aan geld komen door als jongen met washandjes in je bikinitopje mee te doen aan de Miss Noordzee Verkiezing, en je hebt diezelfde middag een proeftraining voor een beroemde voetbalclub, en je bent ook nog eens smoorverliefd op het mooiste meisje van het heelal, en zij doet ook mee aan die missverkiezing… wat doe je dan?

We verwachten dat deze musical net als vorig jaar een groot succes wordt! Noteer nu alvast de volgende data in uw agenda: 14, 15 en 16 juni 2017.