Bezoek onze musical Momo en de tijdspaarders op 14 en 15 juni!


Het is bijna zover: over een paar weken kunt u allemaal komen kijken naar onze schoolmusical ‘Momo en de tijdspaarders’. Het is een prachtig verhaal over vriendschappen en tijd met, zoals u van ons gewend bent, de nodige humor. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael van de Ende. Ieder jaar weer zijn we zó trots op wat onze leerlingen in de voorstelling presteren! De deelnemers van de musicalgroep krijgen het hele schooljaar onder professionele begeleiding dans-, zang- en acteerles. Ook bouwen zij in klassenverband zelf de decors, maken ze prachtige kostuums en verzorgen ze de licht- en geluidstechniek. Ze worden daarbij ondersteund door regisseur Jora Mohlmann, Tamara Maliepaard (algehele organisatie), Roxane Touw, Astrid Giessen, Jeanette Nagtegaal en Sonja Mansuetti.

Op 14 en 15 juni gaat deze leuke en spannende musical de planken op!

Het verhaal
Het meisje Momo woont zonder vader of moeder in een oude ruïne vlak buiten de stad. Toch heeft Momo veel vrienden. De mensen komen graag bij haar, want Momo kan goed luisteren. De kinderen spelen graag met haar, want met Momo er bij weten ze de leukste dingen te verzinnen. De stad wordt ondertussen steeds grijzer en killer. Overal verschijnen hoge flatgebouwen en kantoren en de stad komt in de greep van de grijze heren van de Tijd-Spaar-Kas. De mensen worden overgehaald tijd te sparen en in de Tijd-Spaar-Kas te storten, zodat ze straks veel tijd over zullen hebben. De mensen krijgen steeds meer haast en iedereen heeft steeds minder tijd voor gezelligheid of een praatje. De grijze heren krijgen iedereen in hun macht, behalve Momo. Zij komt erachter dat de tijdspaarders helemaal niet van plan zijn de mensen de gespaarde tijd terug te geven. De grijze heren leven van de gespaarde tijd! Momo wil de tijd weer teruggeven aan de mensen en ze gaat de strijd aan met de tijdspaarders. Daarbij krijgt ze de hulp van Meester Secundus Minutius Hora, de beheerder van alle tijd en de schilpad Kassoppeia, die een half uur vooruit in de tijd kan kijken.

Kaartverkoop
Wilt u graag deze leuke musical vol met humor en verrassingen zien? Koop dan snel een kaartje voor een van de volgende data:
  • Donderdag 14 juni 13.30 uur
  • Donderdag 14 juni 19.30 uur
  • Vrijdag 15 juni 13.30 uur
  • Vrijdag 15 juni 19.30 uur
Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de musical zijn voor €7,- per stuk te verkrijgen via:
  • Keyzer Shoes & Trends in Middelharnis
  • Dekker & van Esbroek in Middelharnis
  • Primera in Middelharnis
  • Per e-mail via t.maliepaard@rgomiddelharnis.nl
  • In de aula
  • Aan de deur

Locatie: RGO Middelharnis


We verwachten veel belangstelling, wilt u zeker zijn van een plek? Koop dan snel uw kaarten!

We zien u graag bij Momo en de tijdspaarders!