vestigingen

Agenda


Doemiddag

29-01-2020Aanmelden doemiddagen RGO vmbo, locatie Schoolstraat en Langeweg
Wil jij graag weten hoe het er nu echt aan toe gaat op de RGO vmbo? Kom dan proefstuderen op 1 van onze doemiddagen op woensdag 20 november of woensdag 29 januari van 13.00 - 15.00 uur'. Op de doemiddag kun je meelopen tijdens de lessen op onze praktijkafdelingen. Dus stroop je mouwen op ga aan de slag! Je kunt 2 proeflessen volgen uit de onderstaande 8 profielen:

 • Bouwen, Wonen & Interieur (BWI)
  Bouwen, Wonen en Interieur is voor jongens en meisjes die willen timmeren aan de weg. Kom metselen, timmeren, dakpannen leggen of straatje leggen. Maak je eigen meubels en schilder ze in de mooiste kleuren. In dit profiel sla jij de plank zeker niet mis!
 • Diensverlening & Productie (D&P)
  Ben je creatief en van alle markten thuis. Dan is Dienstverlening en Producten echt iets voor jou! Kom schminken, maak een nieuw product of ontwerp uitnodigingen, posters met de hand of op de computer. Je eigen vlog starten? Bekijk dan eens wat je allemaal kunt doen met een filmcamera.
 • Economie & Ondernemen (E&O)
  Meer informatie volgt.
 • Groen (GROEN)
  Heb je groene vingers, start dan de tractor en teel groenten op het land of in de kas. Ben je liever hovenier, bloemist of met dieren bezig? Ontdek dan het profiel GROEN! Maak een bloemstukje, leer alles over dieren en de hondentrimsalon. Ben je gek van paarden? Kom dan de pony’s poetsen.
 • Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR)
  Bij Horeca Bakkerij en Recreatie ga je aan de slag in een hele grote keuken. Daar kun je broodjes bakken en maak je de lekkerste taartjes en maaltijden. Wil je weten hoe het is om een kok te zijn of in een restaurant te werken? Dan is dit het lekkerste profiel van de school.
 • Mobiliteit & Transport (M&T)
  Kom naar Mobiliteit & Transport en sleutel erop los! Repareer auto’s of verwissel een band. Wil je vrachtwagenchauffeur worden laad dan eens een vrachtje pallets. Deukje? Ook dat is géén probleem die moffel je gewoon even weg. In deze werkplaats staat het vol met auto’s en elektronische snufjes.
 • Produceren, Installeren & Energie (PIE)
  Groene stroom, duurzame energie, lassen, draaibanken bedienen. In het profiel Produceren, Installeren en Energie draait alles om staal, techniek, energie en krachtige machines. Kun jij een lasje of een leidinkje leggen? Niets is te gek in deze wereld, ontdek het zelf en ervaar hoe de vonken er van af schieten.
 • Zorg & Welzijn (Z&W)
  Meer informatie volgt.
Je ervaart dan al een beetje hoe het er op de RGO vmbo (locatie Schoolstraat en Langeweg) aan toe gaat. 

Meld jezelf snel aan via dit formulier voor de doemiddagen!

< Terug naar agenda