Lijkt de RGO jou een leuke school?Open Dag

Open Dag 15 januari

Wát jammer! 

We hebben helaas moeten besluiten, dat onze Open Dag op 15 januari niet door kan gaan op de manier, zoals we dat graag hadden gewild.

Natuurlijk hopen we dat de RGO op een later moment alsnog een live Open Dag kan organiseren. 

Maar let op! We zitten niet stil op 15 januari en in de weken daarna en hopen jullie en je ouders toch zoveel mogelijk informatie te kunnen geven!

Meld je aan en maak kans op een bluetooth speaker!
Laat hier nu alvast je e-mailadres achter en maak kans op het winnen van één van de 6 super leuke bluetooth speakers! We zorgen dan dat je in de periode daarna, middels de nieuwsbrief voor ouders en leerlingen, op de hoogte blijft van nieuws en activiteiten van de RGO.

Aanmelden Open Dag

Online Open Dag 

  • Belangstelling? Meld je alvast als belangstellende voor de RGO via de website en maak kans op een van de 6 mooie bluetooth speakers.

  • Bezoek onze school in 3D: onze leerlingambassadeurs nemen je mee de school in. Tijdens een 3D-tour met leuke filmpjes laten zij je alles zien over onze school! (scroll naar beneden)

  • Informatierondes: Op zaterdag 15 januari zijn tussen 10 tot 15 uur verschillende presentaties over belangrijke speerpunten van de RGO. De tijdstippen en de links staan op 15 januari op onze website.

  • Chatruimtes: voor alles wat jij en je ouders willen weten: Wij zijn op zaterdag 15 januari van 10 tot 15 uur online voor alle vragen en antwoorden over ons onderwijs, de niveaus, de onderwijsondersteuning, de leermiddelen, etc. De links staan op 15 januari op onze website.

  • Persoonlijke rondleiding?: Wil je graag met je ouders onze gebouwen bezoeken? Dat is mogelijk vanaf 17 januari. Bel voor het maken van een afspraak naar:  

  • RGO Beroepscampus: tel. 0187 485 444

  • RGO College: tel. 0187 482 777

Wil je je al aanmelden voor de brugklas van de RGO? Dat kan online via dit aanmeldformulier.

Aanmelden voor brugklas
College

RGO College

Dinsdagavond 25 januari informatieavond en proeflessen

Je komt alles te weten over de RGO. Er is een apart programma voor leerlingen en ouders. Vanaf 18.45 uur ontvangen we jóu en je ouders in de aula. Het programma start om 19.00 uur. Zodra het weer kan worden de proeflessen van 8 december ingehaald.

Beroepscampus

RGO Beroepscampus

Woensdag 26 januari 2022 doemiddag: Van 13.15 - 15.15 uur is er speciaal voor leerlingen van groep 8 een doemiddag. Je loopt dan mee tijdens de lessen op onze praktijkafdelingen en hoort en ziet van alles over de beroepsprofielen die hier zijn. 

Maandag 31 januari informatieavond voor ouders: aanvang 19.30 uur. Als u als ouder meer informatie wilt of nog vragen heeft over het vmbo op de RGO, nodigen wij u van harte uit voor deze informatieavond.

College

Neem een kijkje

Beroepscampus

Neem een kijkje