BEKIJK IN BROWSER
150x50
Home   |   Nieuws   |   Agenda   |   Contact
Nieuws in 't kort | RGO vwo - havo - mavo - isk
Hierbij ontvangt u, in deze bizarre periode van onderwijs op afstand, onze nieuwsbrief. Deze is korter dan u van ons gewend bent. Door de 'Corona-situatie' heeft veel schoolinformatie u in de afgelopen weken per e-mail bereikt. 

We hopen dat onze leerlingen ondanks alles kunnen genieten van een welverdiende 'meivakantie'.

Onderwijs op afstand - uitkomsten enquête ouders
Na ruim een week onderwijs op afstand aan onze leerlingen hebben we u gevraagd een enquête in te vullen over de ervaringen van u en uw kind(eren) met het onderwijs op afstand. Op het moment dat de enquête werd gesloten, waren er 784 ouders die de enquête hadden ingevuld (tot en met maandag 30 maart). 
Lees verder

Tevredenheidsonderzoek ouders RGO
Jaarlijks meten wij de oudertevredenheid van alle ouders van de RGO. Het onderzoek maakt deel uit van ons kwaliteitszorgsysteem. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om de goede dingen te continueren en te werken aan de verbeterpunten.
Lees verder

Vorderingen bouw Beroepscampus
De bouw van de Beroepscampus vordert gelukkig gestaag, ondanks de bizarre tijd die we nu meemaken. De bouw ligt nog steeds op schema en de aannemer verwacht dat alles tijdig af is. De overdracht zal dan rond de kerst plaatsvinden.
Lees verder

Anglia examens
Op 16 maart is de school geïnformeerd door Anglia over de gevolgen van de Corona uitbraak op de Anglia examens & Speaking Tests. Inmiddels is de situatie in Nederland dusdanig veranderd dat de Anglia organisatie besloten heeft ook de planning te wijzigen. Graag informeren wij u hierover.
Lees verder

Musical 'De Zevensprong' gestopt
Helaas is inmiddels ook het besluit genomen dat de musical 'De Zevensprong' dit schooljaar geen doorgang kan vinden. Vanwege het coronavirus is het niet meer haalbaar om de musical op tijd af te krijgen. Het was geen makkelijk besluit, maar er is op dit moment jammer genoeg geen andere oplossing. Het is ontzettend zonde van de vele uren die iedereen erin gestoken heeft, desalniettemin hopen we dat het voor iedereen leerzaam was. 32 leerlingen van de RGO vwo - havo - mavo - isk en 2 leerlingen van de RGO vmbo deden hier aan mee. Volgend schooljaar zullen we het stuk 'De Zevensprong' opnieuw oppakken en hopen we op veel enthousiaste leerlingen die mee willen doen!

Coronavirus: Donna en Roosmarijn in actie
Wij zijn Donna en Roosmarijn, zijn 16 jaar. Op het moment dat het Coronavirus in Nederland zich voordeed en het heel de wereld op zijn kop zette, hebben wij het idee gekregen om geld in te zamelen voor de horeca en de hardwerkende zorgverleners.
Lees verder