VacatureDocent geschiedenis | RGO College (vervanging tijdens verlof)

De RGO is dé inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen.

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

 

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor RGO College zijn op op naar zoek naar een 

 

docent geschiedenis 

 0,4 fte tot 0,5 fte

 

Je geeft les aan leerlingen uit diverse klassen en niveaus. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Belangrijk voor ons is, dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met hen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben, krijgen hulp aangeboden in flexuren. Ook voor deze flexuren zetten we je graag in. Eventueel kan een combinatie worden gemaakt met een aantal lesuur aardrijkskunde. 

 

Functie
De ingangsdatum is 1 januari 2024. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2024, waarbij de werktijdfactor na de meivakantie vermindert naar 0,3 tot 0,4 fte. Het gaat om een vervangingsdienstverband vanwege zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof. 

Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je reeds een gevorderde student bent. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren.

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding. 

In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 

 

Geïnteresseerd?

Arjen Diepenhorst, teamleider havo RGO College, vertelt je graag meer over de vacatures en over onze school. Hij is te bereiken op 06 51 08 78 01 of via mail: dpha@rgomiddelharnis.nl.

 

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 24 november 2023 aan Mariëtte Weststrate, HR adviseur RGO, op het mailadres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl. Graag tot ziens!

x