VacatureTweedegraads docent Frans | RGO College

De RGO is dé inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen.

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor RGO College zijn op op naar zoek naar een 

 

docent Frans (2e graads)

0,5 - 0,7 fte

 

Je geeft les aan leerlingen uit diverse klassen en niveaus. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Belangrijk voor ons is, dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met hen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben, krijgen hulp aangeboden in flexuren. Ook voor deze flexuren zetten we je graag in.

Je werkt in een gedreven jonge sectie, met oog en zorg voor elkaar. Hierin is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je hebt hart voor het vak en je weet jouw enthousiasme op een eigentijdse manier over te brengen, waardoor je aansluiting vindt bij onze leerlingen. 

Frans is op de RGO voornamelijk een 3-uurs vak. Iedere leerling heeft de beschikking over een device. In de onderbouw wordt gewerkt met Libre Service Junior en met veel eigen materiaal. In de bovenbouw werken wij met eigen materiaal. 


Michelle Janssen, docent Frans: "Ik vind het leuk om de wereld 
van de leerlingen te verbreden. Zowel in cultuur- als taalopzicht."
 

Functie
De ingangsdatum is 1 januari 2024. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2024. Verlenging van het dienstverband volgend schooljaar is mogelijk onder voorwaarde van functioneren en voldoende formatieruimte. Voor de meivakantie is dit bekend. 

Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je reeds een gevorderde student bent. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren.

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding. 

In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 

 

Geïnteresseerd?

Mevrouw Martine Borsboom, teamleider vwo RGO College, vertelt je graag meer over de vacatures en over onze school. Zij is te bereiken op 06 45 02 40 01 of via mail: brsm@rgomiddelharnis.nl.

 

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae vóór 24 november 2023 aan Mariëtte Weststrate, HR adviseur RGO, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl. Graag tot ziens!

x