vestigingen Werken bij de RGO

Proeflessen & Informatieavonden

Proeflessen en informatieavonden


Proeflessen voor leerlingen uit groep 7 & 8
Je leert de RGO nog beter kennen als je ook echt lessen bij ons komt volgen. Meld je daarom aan voor onze proeflessen op woensdagmiddag of dinsdagavond. Je mag steeds 2 proeflessen kiezen. AANMELDEN

Informatieavonden
Kom als ouders alles te weten over ons onderwijs, terwijl uw zoon/dochter proeflessen volgt.

We starten de informatieavond met een inleiding over het onderwijs op de RGO vwo-havo-mavo. Vervolgens kunt u 2 rondes een voorlichting kiezen, waaronder gymnasium/vwo, havo, mavo en zorgondersteuning. 
AANMELDEN

Open dag 
Op zaterdag 15 januari 2022 staan onze deuren open voor jullie hele gezin. Kom tussen 10.00 en 15.00 uur ons gebouw bekijken en maak kennis met onze medewerkers en onze leerlingen. Ook de RGO Beroepscampus en de Prins Maurits heten u deze dag welkom. Door je vooraf aan te melden maak je kans op een bluetooth speaker en ontvang je alvast onze RGO nieuwsbrief.
AANMELDEN

Plusklas
De basisschool selecteert jaarlijks leerlingen uit groep 7 & 8 die behoefte hebben aan extra uitdaging en verrijking uit om deel te nemen aan de RGO plusklas. De plusklas leerlingen bezoeken gedurende het schooljaar 16 dinsdagmiddagen de RGO en krijgen van onze docenten les in thema’s, zoals wetenschapsoriëntatie, onderzoeken & ontwerpen, de klassieke oudheid en gamification. De aanmelding loopt altijd via de basisschool. De groepen zitten voor dit schooljaar vol

Contact
Heeft u een vraag over bijvoorbeeld de plaatsing, zorg of advies? Mail gerust met de teamleider brugklassen, Caroline Derksen, via derc@rgomiddelharnis.nl.