Aanmelden musical 2023-2024

28-06-2023

Na het grote succes van de musical ‘De Zevensprong’ in 2023 met bijna 1100 bezoekers, kunnen leerlingen zich ook voor aankomend schooljaar inschrijven voor de schoolmusical! De regie is dit schooljaar weer in handen van Jora Mohlmann, de organisatie door Tamara Maliepaard. Wij hebben er al heel veel zin in!

 

Alle leerlingen van RGO Beroepscampus en RGO College kunnen zich aanmelden om volgend schooljaar mee te doen met de musical en kunnen zich inschrijven voor het onderdeel theater.
 

De leerlingen die zich aanmelden, krijgen na de vakantie te horen wanneer de theaterworkshops beginnen, die elke dinsdag van 16.15 uur tot 18.15 uur plaatsvinden op RGO College, locatie Koningin Julianaweg 54. We starten met een proefperiode tot aan de herfstvakantie.
 

Voor deelname aan de musical vragen we een vrijwillige bijdrage van € 100,- per leerling. Dit bedrag zal na de herfstvakantie in rekening gebracht worden.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen met dé musical van de RGO? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar: musical@rgomiddelharnis.nl
 

Vermeld daarin duidelijk:

  • Je voor- en achternaam
  • Afdeling en leerjaar voor schooljaar 2023-2024 (Bijv. m2b)
  • Je e-mailadres
  • Je mobiele telefoonnummer
  • E-mailadres van je ouders
     

Je kunt je tot maandag 28 augustus 2023 inschrijven. Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk de gegevens over hoe het dan verder gaat.
 

Het stuk dat we gaan doen, zal na de vakantie bekend gemaakt worden. We kunnen alvast verklappen dat het weer erg leuk wordt!  
 

Klik hier voor de flyer