Wil jij meedoen met dé musical van de RGO?

30-06-2022

Aan alle leerlingen van de RGO,

Na het grote succes van de musical ‘Peter vóór Pan’ in 2022 met bijna 1100 bezoekers, kunnen leerlingen zich ook voor aankomend schooljaar inschrijven voor de schoolmusical! De regie is dit schooljaar weer in handen van Jora Mohlmann, de organisatie door Tamara Maliepaard. Wij hebben er al heel veel zin in!

Al de leerlingen van RGO Beroepscampus en RGO College kunnen zich aanmelden om volgend schooljaar mee te doen met de musical 
en kunnen zich inschrijven voor het onderdeel theater.

De leerlingen die zich aanmelden krijgen na de vakantie te horen wanneer we gaan beginnen met de theaterworkshops, die elke dinsdag van 16.15 uur tot 18.15 uur plaats vinden op RGO College, locatie Koningin Julianaweg 54.
We starten met een proefperiode tot aan de herfstvakantie.

Deelname aan de musical kost per leerling €100,-. Dit bedrag zal na de herfstvakantie in rekening gebracht worden. Voor ouders die niet de financiële mogelijkheid hebben om dit bedrag te kunnen betalen, is er een speciale regeling.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen met dé musical van de RGO? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar: musical@rgomiddelharnis.nl

Vermeld daarin duidelijk:

  • Je voor- en achternaam
  • Afdeling en leerjaar voor schooljaar 2022-2023 (Bijv. vmbo 2)
  • Je e-mailadres
  • Je mobiele telefoonnummer
  • E-mailadres van je ouders

Je kunt je tot en met vrijdag 26 augustus 2022 inschrijven. Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk de gegevens over hoe het dan verder gaat.

Het stuk dat we gaan doen, zal na de vakantie bekend gemaakt worden, maar ik kan je alvast verklappen dat hij weer erg leuk wordt!

Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

Hopelijk tot bij de musical!


Met vriendelijke groet,

Tamara Maliepaard, cultuurcoördinator.

Kijk hier voor de flyer.