vestigingen

Musical


Musical

Met veel enthousiasme is de musicalgroep, bestaande uit leerlingen en docenten, zich aan het voorbereiden op een prachtige nieuwe productie. In juni 2018 wordt de musical ‘Momo en de tijdspaarders’ op de planken gezet:

Het meisje Momo woont zonder vader of moeder in een oude ruïne vlak buiten de stad. Toch heeft Momo veel vrienden. De mensen komen graag bij haar, want Momo kan goed luisteren. De kinderen spelen graag met haar, want met Momo er bij weten ze de leukste dingen te verzinnen. De stad wordt ondertussen steeds grijzer en killer. Overal verschijnen hoge flatgebouwen en kantoren en de stad komt in de greep van de grijze heren van de Tijd-Spaar-Kas. De mensen worden overgehaald tijd te sparen en in de Tijd-Spaar-Kas te storten, zodat ze straks veel tijd over zullen hebben. De mensen krijgen steeds meer haast en iedereen heeft steeds minder tijd voor gezelligheid of een praatje. De grijze heren krijgen iedereen in hun macht, behalve Momo. Zij komt erachter dat de tijdspaarders helemaal niet van plan zijn de mensen de gespaarde tijd terug te geven. De grijze heren leven van de gespaarde tijd! Momo wil de tijd weer teruggeven aan de mensen en ze gaat de strijd aan met de tijdspaarders. Daarbij krijgt ze de hulp van Meester Secundus Minutius Hora, de beheerder van alle tijd en de schilpad Kassoppeia, die een half uur vooruit in de tijd kan kijken.

We verwachten dat deze musical net als vorig jaar een groot succes wordt! Noteer nu alvast de volgende data in uw agenda: 14 en 15 juni 2018.