Connexxion


De RGO Middelharnis heeft voor het schooljaar 2018-2019 een contract afgesloten met Connexxion zodat u de mogelijkheid heeft om via de school een openbaar vervoer abonnement voor uw zoon en/of dochter af te sluiten.

U heeft de keuze uit de volgende openbaar vervoer abonnementen (zie aanvraagformulier):
  • Jaarabonnement
  • Schooljaarabonnement
  • Winterabonnement
  • Examenjaarabonnement
De tarieven, het aantal sterren en de centrumzone vindt u in de onderstaande bestanden:

Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Om een openbaar vervoer abonnement via de school af te sluiten heeft uw zoon en/of dochter  een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Deze kunt u aanvragen via www.ov-chipkaart.nl. Heeft u al een OV-chipkaart en verloopt deze binnenkort vraag dan tijdig een vervangende ov-chipkaart aan.

Vul de keuze van het abonnement en de gegevens van uw zoon en/of dochter in via dit formulier. Na het invullen van het aanvraagformulier verzendt u dit direct naar de administratie van de school. Doet u dit alstublieft voor 6 juli 2018.
Het is na 6 juli 2018 echt niet meer mogelijk om een abonnement voor uw zoon en/of dochter af te sluiten via de school.

Zodra Connexxion een openbaar vervoer abonnement voor uw zoon en/of dochter heeft afgesloten ontvangt u een e-mail van Connexxion waarin wordt uitgelegd hoe het abonnement op de persoonlijke OV-chipkaart geplaatst kan worden.

Goed om te weten
  • U bent zelf verantwoordelijk voor een geldige persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto).
  • Defecten aan OV-chipkaarten of verloren OV-chipkaarten worden afgehandeld via www.ov-chipkaart.nl.
  • Communicatie over de scholierenabonnementen loopt via de school.
  • Om een abonnement te wijzigen of stop te zetten hanteert Connexxion een opzegtermijn van 1 maand. De startdatum van het abonnement is hierbij bepalend. Een aanpassing van het abonnement geeft u rechtsreeks door aan de school.
Het is belangrijk dat er altijd een positief saldo op de OV-chipkaart staat. Het abonnement werkt namelijk niet als er geen tegoed op de OV-chipkaart staat.
Op de RGO is een OV-oplaadpunt aanwezig.
 
In oktober 2018 ontvangt u een rekening van de school die u eventueel in termijnen mag betalen. 

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met mevr. A. van der Laan via a.laan@rgomiddelharnis.nl of telefonisch via 0187 482777.