Doemiddagen


Doemiddagen RGO Schoolstraat - Langeweg
Op woensdag 21 november 2018 en woensdag 30 januari 2019 organiseren we van 13.30 - 15.00 uur op de RGO Groen - Techniek - Economie speciaal voor groep 8 leerlingen een doemiddag. Op de doemiddag kun je meelopen tijdens de lessen op onze praktijkafdelingen. Dus stroop je mouwen op ga aan de slag!

Bij Horeca Bakkerij en Recreatie ga je aan de slag in een hele grote keuken. Daar kun je broodjes bakken en maak je de lekkerste taartjes en maaltijden. Wil je weten hoe het is om een kok te zijn of in een restaurant te werken? Dan is dit het lekkerste profiel van de school.

Kom naar Mobiliteit & Transport en sleutel erop los! Repareer auto’s of verwissel een band. Wil je vrachtwagenchauffeur worden laad dan eens een vrachtje pallets. Deukje? Ook dat is géén probleem die moffel je gewoon even weg. In deze werkplaats staat het vol met auto’s en elektronische snufjes.

Ben je creatief en van alle markten thuis. Dan is Dienstverlening en Producten echt iets voor jou! Kom schminken, maak een nieuw product of ontwerp uitnodigingen, posters met de hand of op de computer. Je eigen vlog starten? Bekijk dan eens wat je allemaal kunt doen met een filmcamera.

Bouwen, Wonen en Interieur is voor jongens en meisjes die willen timmeren aan de weg. Kom metselen, timmeren, dakpannen leggen of straatje leggen. Maak je eigen meubels en schilder ze in de mooiste kleuren. In dit profiel sla jij de plank zeker niet mis!

Heb je groene vingers, start dan de tractor en teel groenten op het land of in de kas. Ben je liever hovenier, bloemist of met dieren bezig? Ontdek dan het profiel GROEN! Maak een bloemstukje, leer alles over dieren en de hondentrimsalon. Ben je gek van paarden? Kom dan de pony’s poetsen.

Groene stroom, duurzame energie, lassen, draaibanken bedienen. In het profiel Produceren, Installeren en Energie draait alles om staal, techniek, energie en krachtige machines. Kun jij een lasje of een leidinkje leggen? Niets is te gek in deze wereld, ontdek het zelf en ervaar hoe de vonken er van af schieten.

Jezelf inschrijven voor de doedagen? Vul dan dit formulier in.