vestigingen

Groep 8 - doemiddagen

Doemiddagen


Meld je nu aan voor de doemiddag op  25 november van 13.00-15.00 uur

Wil jij graag weten hoe het er nu echt aan toe gaat op de RGO vmbo? Doe dan mee aan 1 van onze doemiddagen. Op de doemiddag kun je meelopen tijdens de lessen op onze praktijkafdelingen. Dus stroop je mouwen op ga aan de slag! Je kunt elk schooljaar 2 proeflessen volgen uit de onderstaande 8 profielen. Wij vinden het erg leuk als je alvast komt kijken en al een beetje kunt ervaren hoe het er op de RGO vmbo aan toe gaat. Meld je nu aan door het aanmeldingsformulier doemiddag in te vullen.

In de VO-kalender  staan alle belangrijke data (informatieavonden - doemiddagen - Open Dag 2021) op een rij. 


 • Bouwen, Wonen & Interieur (BWI)
  Bouwen, Wonen en Interieur is voor jongens en meisjes die willen timmeren aan de weg. Kom metselen, timmeren, dakpannen leggen of straatje leggen. Maak je eigen meubels en schilder ze in de mooiste kleuren. In dit profiel sla jij de plank zeker niet mis!
 • Diensverlening & Productie (D&P)
  Ben je creatief en van alle markten thuis. Dan is Dienstverlening en Producten echt iets voor jou! Kom schminken, maak een nieuw product of ontwerp uitnodigingen, posters met de hand of op de computer. Je eigen vlog starten? Bekijk dan eens wat je allemaal kunt doen met een filmcamera.
 • Economie & Ondernemen (E&O)
  Ben jij een ondernemend type? Wil je later graag je eigen bedrijf of aan de slag in een winkel, in de logistiek of in de administratie?
  Kom dan een kijkje nemen bij Economie & Ondernemen. Je kunt je eigen webshop ontwerpen, goederen verzendklaar maken, een cadeau mooi inpakken of een paspop aankleden. Bij dit profiel kun je heel veel kanten uit!
 • Groen (GROEN)
  Heb je groene vingers, start dan de tractor en teel groenten op het land of in de kas. Ben je liever hovenier, bloemist of met dieren bezig? Ontdek dan het profiel GROEN! Maak een bloemstukje, leer alles over dieren en de hondentrimsalon. Ben je gek van paarden? Kom dan de pony’s poetsen.
 • Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR)
  Bij Horeca Bakkerij en Recreatie ga je aan de slag in een hele grote keuken. Daar kun je broodjes bakken en maak je de lekkerste taartjes en maaltijden. Wil je weten hoe het is om een kok te zijn of in een restaurant te werken? Dan is dit het lekkerste profiel van de school.
 • Mobiliteit & Transport (M&T)
  Kom naar Mobiliteit & Transport en sleutel erop los! Repareer auto’s of verwissel een band. Wil je vrachtwagenchauffeur worden laad dan eens een vrachtje pallets. Deukje? Ook dat is géén probleem die moffel je gewoon even weg. In deze werkplaats staat het vol met auto’s en elektronische snufjes.
 • Produceren, Installeren & Energie (PIE)
  Groene stroom, duurzame energie, lassen, draaibanken bedienen. In het profiel Produceren, Installeren en Energie draait alles om staal, techniek, energie en krachtige machines. Kun jij een lasje of een leidinkje leggen? Niets is te gek in deze wereld, ontdek het zelf en ervaar hoe de vonken er van af schieten.
 • Zorg & Welzijn (Z&W)
  Zorg & Welzijn is voor iedereen die het belangrijk vindt om anderen mensen te helpen en voor anderen te zorgen. Kom ervaren wat het is om te leven met een beperking en verricht eerste hulp bij ongelukken, of wil je meer weten over uiterlijke verzorging en het zelf maken van cosmetica, dan is deze doemiddag zeker iets voor jou! Werken met je handen, hoofd en hart dat is zorg en welzijn!