vestigingen

Groep 8 - Proefstuderen

Proefstuderen en informatieavond


Het duurt niet zo lang meer en dan ga je naar het voortgezet onderwijs. Wij hopen dat je al  heel veel zin hebt om na volgend schooljaar naar een andere school te gaan! Sommigen van jullie weten nu al naar welke school zij zullen gaan, anderen moeten hun keus nog maken.

De lessen proefstuderen zijn bedoeld om met de school kennis te maken en kunnen door alle leerlingen (ongeacht het niveau) worden gevolgd.

Kom jij proefstuderen op de RGO vwo - havo - mavo - isk aan de Koningin Julianaweg? Op woensdag 6 november en woensdag 11 december van 13.15 - 15.15 en op dinsdagavond 19 november en dinsdagavond 28 januari van 19.00 - 20. 45 uur kun je uit verschillende lessen kiezen. Je ervaart dan al een beetje hoe het is om van vak naar vak, met een andere docent in een ander lokaal te gaan. Je mag je op 1 datum aanmelden, maar ook op alle 4.

Tijdens de avonden mogen je ouders meekomen voor informatierondes over de lessen, verschillende afdelingen en zorg op de RGO.

Aanmelden proefstuderen en informatieavond:
Via Formulier aanmelden proeflessen kun je jezelf aanmelden, maar je mag ook op de dag zelf binnenlopen en dan pas kiezen welke lessen je wilt gaan volgen.