Profielklassen


Heb je talent of ben je gewoon erg geïnteresseerd in kunst, sport of science? Ben je daarnast creatief? Kies dan naast je gewone lessen voor een profielklas van de RGO. Eén middag in de week krijg je verdieping in dat wat jou bijzonder boeit. Het maakt niet uit op welk niveau je zit. Iedereen kan hieraan deelnemen.

De kunstklas
Vind je het leuk om meer te weten van beeldende kunst, maar ook van muziek, fotografie, film en theater? Ben je daarnaast creatief? Dan vind je de kunstklas vast erg leuk! De kunstdocenten organiseren workshops op school, maar ook kunstuitstapjes horen erbij.

De scienceklas
Heb je veel belangstelling voor wetenschap en techniek? In de scienceklassen besteden we aandacht aan elektronica, astronomie, robots, voeding en chemie. Er is veel afwisseling; iedere 4 weken weer een nieuw onderwerp.

De sportklas
Sporten is je lust en je leven? In de sportklas maak je iedere 4 weken kennis met een andere tak van sport. Je krijgt training en theorieles, maar gaat ook op stap, bijvoorbeeld naar een toernooi of evenement.