vestigingen Werken bij de RGO

Leerlingen - Leerlingenraad

Leerlingenraad


De leerlingenraad bestaat sinds 2010 en is opgericht door leerlingen van onze school. Onze leden komen uit verschillende klassen en vertegenwoordigen verschillende niveaus: vmbo, havo en vwo. Er is geen leraar die toezicht houdt, de leerlingenraad is puur dóór leerlingen vóór leerlingen.
We zijn onderdeel van het Landelijk Actie Komitee Scholieren. Het LAKS organiseert allerlei activiteiten en vertegenwoordigt landelijk alle scholieren. We staan achter hen, maar we vormen uiteindelijk onze eigen besluiten. We houden ons bezig met problemen die zich kunnen voordoen om en rond de school en proberen daar een passende oplossing voor te vinden. Ons doel is om de school voor iedereen net een beetje leuker te maken en een goede leeromgeving te creëren. Ook houden we veel verschillende acties en peilen we met enquêtes de meningen van onze medeleerlingen.  De leerlingenraad heeft van tijd tot tijd overleg met de schoolleiding over allerlei zaken.

Mocht je nog vragen hebben of lijkt het je leuk om een keer een vergadering bij te wonen (om te kijken of het misschien ook iets voor jou is) dan kan je een e-mail sturen naar lr@rgomiddelharnis.nl
Als je iets anoniem kwijt wil kan dat ook via de brievenbus naast het leerlingenraadlokaal 125.