Musical 'Pinokkio & Co'!


We hebben er bijna een jaar op moeten wachten, maar op 20 & 21 juni gaat onze schoolmusical ‘Pinokkio & Co’ de planken op!

‘Ware schoonheid zit van binnen’
Het klinkt als het begin van een mop: Pinokkio, Cyrano en een assistent-adjudant-zonder-neus komen elkaar tegen in de wachtkamer van de plastisch chirurg. Omdat ze alle drie kampen met een nasaal probleem dat een leuke relatie in de weg staat, vertellen ze elkaar hun levensverhalen. Die raken hoe langer hoe meer verstrengeld met een verrassende uitkomst als gevolg…

Deze hilarische musical is geschikt voor alle leeftijden!

Ieder jaar weer zijn we zó trots op wat onze leerlingen in de voorstelling presteren! De deelnemers van de musicalgroep krijgen het hele schooljaar onder professionele begeleiding dans-, zang- en acteerles. Klas m3 bouwt in klassenverband zelf de decors, maakt prachtige kostuums en verzorgt de licht- en geluidstechniek. Ze worden daarbij ondersteund door regisseur Jora Mohlmann, Tamara Maliepaard (algehele organisatie), Roxane Touw, Ivonne van Buren, Jeanette Nagtegaal en Sonja Mansuetti.

Kaartverkoop
Wilt u graag deze leuke musical vol met humor en verrassingen zien? Koop dan snel een kaartje voor een van de volgende data:
- Donderdag 20 juni 13.30 uur
- Donderdag 20 juni 19.30 uur
- Vrijdag 21 juni 13.30 uur
- Vrijdag 21 juni 19.30 uur

Toegangskaarten voor de musical zijn voor €7,- per stuk te verkrijgen via:
- Keyzer Shoes & Trends in Middelharnis
- Dekker & van Esbroek in Middelharnis
- Primera in Middelharnis
- Per e-mail via mlpt@rgomiddelharnis.nl
- In de aula
- Aan de deur

Locatie: RGO Middelharnis Koningin Julianaweg

We verwachten veel belangstelling, wilt u zeker zijn van een plek? Koop dan snel uw kaarten!

We zien u graag bij 'Pinokkio & Co'!