VacatureVacature docent biologie

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen.

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. In verband met de ziekte van een collega zijn wij voor onze locatie RGO College op zoek naar een enthousiaste 
 

docent biologie

0,4-0,8 fte

 

Naast het geven van de lessen biologie neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen. Je staat open voor de veranderende rol van de docent van kennisdrager naar kennisdrager/begeleider/coach/mentor. Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. Je bent oprecht geïnteresseerd in de leerlingen. 

 

De sectie biologie vindt het belangrijk de leerlingen kennis te laten maken met de wonderen van de natuur. Daarnaast willen we de leerlingen een goede basis plus voorbereiding meegeven naar de bovenbouw en het examen.

 

Heb jij een passie voor biologie en de natuur en wil je jouw kennis en enthousiasme delen met leerlingen? Ben je in staat het vak op inspirerende en uitdagende wijze te doceren? Deins jij niet terug voor (snij)practica? Laat jij leerlingen genieten van de wondere wereld van de biologie en wil je deel uitmaken van een betrokken sectie? Dan ben jij de docent biologie die wij zoeken!

 

Functie

De ingangsdatum is 6 februari 2023 (of 6 maart) en eindigt (gedeeltelijk) zodra de docent weer terug komt, doch uiterlijk op 31 juli 2023. 

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een lesbevoegdheid biologie of dat je hiervoor aan het studeren bent. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is vanzelfsprekend. 

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De functie is ingeschaald in LB-schaal. Eerder verworven recht op LC of LD worden in principe overgenomen.  

 

Geïnteresseerd?

Ellen van Peperstraten, docent biologie en sectieleider vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Zij is te bereiken op 0187 48 27 77. Solliciteren kan uitsluitend per e-mail.

 

Solliciteren

Mail je brief met curriculum vitae zo spoedig mogelijk aan onze stafmedewerker P&O mevrouw Floor Kik-Heerebout op sollicitaties@rgomiddelharnis.nl. Schrijf in je brief naar welke werktijdfactor je voorkeur uit gaat. Je kunt ook het aantal dagen of dagdelen noemen dat je wilt werken. 

Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de doelstellingen van het openbaar onderwijs en ons strategisch beleidsplan ‘De bruisende school’ onderschrijven. Het bezoeken van een les of het geven van een proefles is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze wordt met je afgesproken.