VacatureVacature docent Engels

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Eén van onze docenten Engels, werkzaam op locatie RGO College is vanaf begin december tot en met begin maart 2023 afwezig. 

Daarom zijn wij op op naar zoek naar een enthousiaste 
 

Parttime docent Engels 

0,4 - 0,6 fte 
 

Je geeft les aan leerlingen uit de onderbouw. Je staat open voor de veranderende rol van de docent van kennisdrager naar kennisdrager/begeleider/coach/mentor. Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. 
 

Functie

De ingangsdatum is 1 december 2022 en eindigt op 5 maart 2023. De sectie Engels werkt met de methode Stepping Stones en met eigen materiaal. Naast de reguliere lessen, volgen onderbouwleerlingen Cambridge Lessen. 

 

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een lesbevoegdheid Engels of dat je hiervoor aan het studeren bent. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is vanzelfsprekend. 

 

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De functie is ingeschaald in LB-schaal. Eerder verworven recht op LC of LD worden in principe overgenomen.  
 

Geïnteresseerd?

Lindsay Morrell, docent Engels en sectieleider vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Zij is te bereiken op 0187 48 27 77.  Solliciteren kan uitsluitend per e-mail.
 

Solliciteren

Mail je brief met curriculum vitae zo spoedig mogelijk aan onze stafmedewerker P&O mevrouw F.M. Kik-Heerebout op sollicitaties@rgomiddelharnis.nl

Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de doelstellingen van het openbaar onderwijs en ons strategisch beleidsplan De bruisende school' onderschrijven. Het bezoeken van een les of het geven van een proefles is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze wordt met je afgesproken.