VacatureVacature docent Frans

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan alleen een diploma. 

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zoeken naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.
 

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO

Beroepscampus voor vmbo. In verband met het vertrek van een collega zijn wij voor onze

locatie RGO College op zoek naar een enthousiaste
 

docent Frans 

ca 0,6 fte (drie dagen per week)

 

Je werkt in een gedreven sectie, met oog en zorg voor elkaar. Hierin is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je hebt hart voor het vak en je weet je enthousiasme op een eigentijdse manier over te brengen waardoor je aansluiting vindt bij onze leerlingen. Wij hechten aan samenwerking binnen de sectie.
 

Je geeft les aan de leerlingen in het tweedegraads gebied. Frans is hier voornamelijk een 3-uursvak. Iedere leerling heeft de beschikking over een device. In de onderbouw wordt gewerkt met Libre Service Junior en met veel eigen materiaal. In de bovenbouw werken wij met eigen materiaal. We werken met onze leerlingen veel in de Google-omgeving.

Kennis van en ervaring met genoemde methoden is een pré. Wij vinden enthousiasme voor het docentschap en de bereidheid jezelf te verdiepen in onze manier van werken erg belangrijk.  

 

Functie

De ingangsdatum is per z.s.m. en eindigt op 31 juli 2023. De functie wordt aangeboden op basis van tijdelijkheid. 

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Frans of dat je reeds een gevorderde student bent. Verder zijn een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden van belang. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. Bovendien vergoeden wij de kosten van je sportabonnement t.w.v. maximaal €20,- per maand. De functie is ingeschaald in LB-schaal. Een eerder toegekende LC-inschaling wordt overgenomen. 

 

Geïnteresseerd?
Mevrouw Wilma van Donk, directeur, beantwoordt ook in de vakantie vragen over deze vacature. Mail je vragen aan haar op dnkw@rgomiddelharnis.nl.  Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. Mail je brief inclusief curriculum vitae voor 15 augustus 2022 aan mevrouw F.M. Kik-Heerebout, onze stafmedewerker Personeel & Organisatie, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl. Vermeld s.v.p. in je brief naar welke omvang (aantal lesuren per week) en naar welke klassen je voorkeur uitgaat. 

 

Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de doelstellingen van het openbaar onderwijs en ons strategisch beleidsplan, de bruisende school onderschrijven.