VacatureVacature docent geschiedenis | RGO Beroepscampus

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo, vmbo en ISK op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan alleen een diploma. 
 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen. 

 

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. 

 

Voor onze locatie RGO Beroepscampus zijn wij op zoek naar een 

docent geschiedenis (2e graads)

omstreeks 0,4 fte
 

Je geeft lessen geschiedenis aan vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 van de basis- beroepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Je hebt een groot hart voor leerlingen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben, krijgen hulp aangeboden in flexuren. Ook voor deze flexuren zetten we je graag in.
 

Functie

De ingangsdatum is 1 augustus 2023. De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Verder zijn een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden van belang. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid.


Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je reeds een gevorderde student bent. 


De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding. 

In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of om deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 

De functie wordt gewaardeerd in functieschaal LB van de CAO VO.
 

Geïnteresseerd?

Mevrouw Conny Cornelissen, teamleider RGO klas 1, vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Zij is te bereiken middels e-mail: corc@rgomiddelharnis.nl.
 

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae voor 10 juni 2023 aan Mariëtte Weststrate, HR adviseur RGO, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl