VacatureVacature docent lichamelijke opvoeding

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo, vmbo en isk op Goeree-Overflakkee. De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Op RGO College verzorgen we momenteel ISK-onderwijs aan 7 klassen. Onze verwachting is dat we ook na de zomervakantie 7, wellicht 8 klassen formeren. In elke klas zitten 15-18 leerlingen. 

In elke ISK-klas zitten leerlingen tussen 12 en 18 jaar die nog maar kort in Nederland zijn. Voor de leerlingen uit Oekraïne die aangeven na de oorlog terug te willen keren, stellen we een bijzonder lesprogramma samen met veel ruimte voor Engels, Science (physics, maths, biology), Global citizenship, Arts, Sports/PE en Nederlandse taal en cultuur. Voor deze leerlingen zijn we op zoek naar 

Docent lichamelijke opvoeding (LB)

voor ca 12 lesuren (ca 0,48 fte) 
voor de ISK-leerlingen

 

Naast het geven van de lessen lichamelijke opvoeding neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen. Je staat open voor de veranderende rol van de docent van kennisdrager naar kennisdrager/begeleider/coach/mentor. Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen.  

De sectie l.o. vindt naast een goede omgang met leerlingen het behalen van zoveel mogelijk leerresultaat belangrijk tijdens de lessen l.o. Een degelijke lesvoorbereiding en een goede organisatie zijn zodoende belangrijk. De lessen vinden gedurende de helft van het jaar buiten plaats. Een goede onderlinge communicatie is mede hierdoor erg belangrijk. 
 

Functie

De ingangsdatum is 1 augustus 2022 en eindigt op 31 december 2022. In de gymsectie wordt alleen nog gewerkt met formatief handelen. Sinds een paar jaar zijn we overgestapt van cijfers geven naar formatief beoordelen. In de onderbouw zijn we bezig het formatief handelen digitaal te ontwikkelen en in de bovenbouw werken we voornamelijk modulair. Dit komt het plezier in sporten van de leerlingen ten goede! 

 

Voor deze functie is het noodzakelijk dat u beschikt over een lesbevoegdheid lichamelijke opvoeding. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is vanzelfsprekend. 

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De functie is ingeschaald in LB-schaal. 

 

Geïnteresseerd?

Eelke Baldé docent LO en sectieleider vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Hij is te bereiken op 0187 48 27 77.  Solliciteren kan uitsluitend per e-mail.

 

Solliciteren

Mail je brief met curriculum vitae zsm aan onze stafmedewerker P&O mevrouw F.M. Kik-Heerebout op sollicitaties@rgomiddelharnis.nl

Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de doelstellingen van het openbaar onderwijs en ons strategisch beleidsplan De bruisende school' onderschrijven. Het bezoeken van een les of het geven van een proefles is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze wordt met je afgesproken.