VacatureDocent Nederlands | RGO Beroepscampus

De RGO is dé inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen.

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor RGO College zijn wij op naar zoek naar een 


docent Nederlands (2e graads)

tussen 0,6 en 0,8 fte


Wat ga je doen:

 • Samen met je collega’s van de sectie Nederlands geef je lessen aan vmbo-leerlingen in de basisberoepsgerichte leerweg, maar ook aan de kaderberoepsgerichte leerweg en gemengde leerweg.
 • Je neemt deel aan team- en sectievergaderingen.
 • Het mentoraat is een belangrijk onderdeel van je baan.
 • Je geeft leerlingen die extra uitleg nodig hebben, extra hulp in de flexuren.Wie ben jij:

 • Iemand met een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid. 
 • Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen.
 • Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je reeds een gevorderde student bent. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren. Er zijn mogelijkheden om in een (verkort) deeltijdtraject de tweedegraads lesbevoegdheid te behalen. Wij gaan daar graag met je over in gesprek.

   

Wat bieden wij:

 • De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De ingangsdatum is 1 augustus 2024. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2025. Verlenging van het dienstverband, of een dienstverband voor onbepaalde tijd, het schooljaar erna, is mogelijk onder voorwaarde van functioneren en voldoende formatieruimte.Voor de meivakantie is dit bekend. 
 • De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon- werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding. 
 • In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of om deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 
 • De functie wordt gewaardeerd in functieschaal LB van de CAO VO.


 

Solliciteren of heb je nog een vraag?

Frans de Bakker, teamleider RGO leerjaar 4, vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Hij is te bereiken op 06-39570794 of e-mail: bakf@rgomiddelharnis.nl  

 

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail, tot 17 mei. E-mail je brief inclusief curriculum vitae aan Saskia van der Graaf, HR adviseur RGO via sollicitaties@rgomiddelharnis.nl

 

Goed om te weten: tot en met 26 april 2024 is de school geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar.  27 april tot en met 12 mei is het meivakantie en is de school gesloten.

 

Graag tot ziens!