VacatureDocent wiskunde | RGO College

De RGO is dé inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen.

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor RGO College zijn wij op naar zoek naar een 

 

docent wiskunde (2e graads)

tussen 0,4 en 0,6 fte

 

Je geeft wiskunde aan leerlingen uit diverse klassen op de mavo, havo en vwo in zowel de onderbouw als de bovenbouw. Als mentor begeleid je leerlingen van één van de klassen. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Belangrijk voor ons is, dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met hen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben, krijgen hulp aangeboden in flexuren. Hiervoor is ook jouw expertise en inzet van belang.

 

Functie
De ingangsdatum is 1 augustus 2024. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2025. Verlenging van het dienstverband, of een dienstverband voor onbepaalde tijd het schooljaar erna, is mogelijk onder voorwaarde van functioneren en voldoende formatieruimte. Voor de meivakantie is dit bekend. 

 

Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je reeds een gevorderde student bent. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren.

 

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding, voor zowel sportabonnementen als voor sportmaterialen.

 

In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 

 

Geïnteresseerd en solliciteren?

Wij vertellen je graag meer over de vacature en over onze school. Tot en met 26 april 2024 is de school geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar.  27 april tot en met 12 mei is het meivakantie en is de school gesloten. Tot 27 april zijn wij voor vragen bereikbaar op 0187-48 27 77 of op 06-101 46 815. Vragen die wij ontvangen via e-mail beantwoorden wij zo spoedig mogelijk, ook gedurende de meivakantie.


Reageren en solliciteren kan via e-mail: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl.

Richt je sollicitatie uiterlijk 10 mei 2024 aan Mariëtte Weststrate, HR-adviseur. Graag tot ziens!