VacatureInstructeur/ docent Mobiliteit & Transport | RGO Beroepscampus

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo, vmbo en ISK op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan alleen een diploma. 

 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen. 

 

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. We zijn voor onze locatie RGO Beroepscampus op zoek naar naar een 
 

Instructeur/docent Mobiliteit & Transport 

(0,7 - 1,0 fte)


Deze leuke baan:

 • Als docent in de beroepsprofielen verzorg je lessen aan leerlingen in een prachtig nieuw schoolgebouw uitgerust met hypermoderne machines en materialen: de Beroepscampus. Leerlingen leren niet alleen uit de boeken, maar doen vooral ervaring op in de praktijklokalen waar uitdagende, leuke praktijkopdrachten worden gemaakt. 
 • In de bovenbouw kunnen leerlingen in de profielen naast de verplichte onderdelen binnen het profielvak een keuze maken uit een aantal keuzeonderdelen, zodat er voor iedere leerling maatwerk ontstaat dat past bij zijn of haar interesse en vaardigheden. 
 • In de klassen 1 en 2 wordt er les gegeven in alle acht profielen. Deze ppo-lessen (praktische profieloriëntatie) zijn bedoeld om de leerlingen in de onderbouw te laten ervaren welk profiel hen het meest aanspreekt.
 • Naast het geven van de lessen, neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen en begeleid je leerlingen als mentor. Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier in de omgang met leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen.


 

Dit ben jij:

 • Een teamplayer, die pedagogisch goed matcht met onze leerlingen, én affiniteit heeft met techniek. 
 • Je hebt een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden. 
 • Natuurlijk heb je plezier in het lesgeven aan leerlingen!
 • Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid of bent bereid deze te halen. Geïnteresseerden vanuit het bedrijfsleven nodigen wij van harte uit om te solliciteren. Voor zij-instromers zijn er mogelijkheden om in een (verkort) deeltijdtraject de tweedegraads lesbevoegdheid te behalen. Wij gaan daar graag met je over in gesprek.


 

Wij bieden jou:

 • De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn van belang. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid. 
 • De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon- werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding. 
 • In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of om deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn. 
 • De functie wordt gewaardeerd in functieschaal LB van de CAO VO. De werktijdfactor is minimaal 0,6 en maximaal 1,0 fte.


 

Wil je meer informatie of ga je gelijk solliciteren op deze leuke baan? 

Judith Visser, teamleider RGO bovenbouw, vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Zij is te bereiken op 06 110 126 02 of e-mail: visj@rgomiddelharnis.nl 

 

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail tot 16 mei 2024. E-mail je brief inclusief curriculum vitae aan Saskia van der Graaf, HR adviseur RGO, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl.

 

Goed om te weten: tot en en met 26 april 2024 is de school geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar.  27 april tot en met 12 mei is het meivakantie en is de school gesloten.

 

Graag tot ziens!