VacatureVacature medewerker catering Beroepscampus

Aan de Langeweg in Sommelsdijk/Middelharnis wordt in de Beroepscampus een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardig beroepsgericht onderwijs verzorgd. Dit onderwijs komt tot stand door intensieve samenwerking tussen RGO, CSG Prins Maurits, Albeda, Lentiz, Techniek College Rotterdam, Bouwmensen Zuid-West, Curamare, regionale ondernemers en de gemeente Goeree-Overflakkee.

 

In de Beroepscampus maken ongeveer 1200 leerlingen en studenten vanuit de gezamenlijke onderwijsinstellingen gebruik van het gebouw. De exploitatie van de nieuwe Beroepscampus en de facilitering van alle gebruikers van het gebouw wordt door één facilitair team uitgevoerd. 
 

Wij zijn op zoek naar een
 

Medewerker catering voor 0,3 fte

12 uur per week verdeeld over 3 dagen 

 

Bij de catering binnen de Beroepscampus kunnen studenten, leerlingen, medewerkers en gasten terecht voor een broodje, drankje of tussendoortje. De medewerkers van de catering zorgen voor een breed aanbod aan gezonde keuzes. Vanwege een toenemend aantal leerlingen en studenten, is er een vacature ontstaan bij de catering voor 3 dagen per week tussen 9.00 uur en 13.00 uur (maandag, dinsdag en donderdag).  

 

In deze functie als catering medewerker is zowel teamwork als een flinke portie zelfstandigheid onmisbaar. Samen met je collega's toon je jouw passie voor eten en drinken tijdens het bereiden en serveren van lunchgerechten en gezonde tussendoortjes. Jouw werkdag start bij de counter om samen met jouw collega’s de lunch en tussendoortjes voor te bereiden. Tijdens de pauze(s) is het druk, maar jij houdt je hoofd koel. Met een grote glimlach ontvang je de leerlingen, studenten, medewerkers en gasten van de Beroepscampus. Daarnaast draai jij je hand niet om voor de schoonmaak- en spoeltaken en ben jij verantwoordelijk voor het bijvullen van de (vending) automaten. 
 

Wij zoeken iemand die:

  • een enorme passie heeft voor eten en gezonde voeding;
  • gastvrij is en perfect kan inspelen op de wensen van leerlingen, studenten medewerkers en gasten van de Beroepscampus;
  • zelfstandig werkzaamheden uit kan voeren, maar daarnaast is hij/zij ook een echte teamspeler en bereid om werkzaamheden van een collega over te nemen indien nodig;
  • stressbestendig is en efficiënt werkt tijdens drukke piekmomenten;
  • ervaring/affiniteit heeft met kantinewerkzaamheden en het beheer ervan.


Functie
De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2022. Verlenging van het dienstverband is onder voorbehoud van voldoende functioneren en formatieruimte bij de catering. 

 

Markies exploiteert de catering, echter alle medewerkers ontvangen een dienstverband bij de RGO. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste. 

 

De functie is ingeschaald in functieschaal 4 van de CAO-VO (minimaal € 1.942 en maximaal € 2.692 bij een fulltime dienstverband). De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. Bovendien kent de RGO een sportregeling t.w.v. maximaal € 20,- per maand. 

 

Vragen
Pascal Vogelaar, facilitair manager van de Beroepscampus, vertelt je graag meer over de vacature en over de Beroepscampus. 

Hij is te bereiken op 06 82 56 52 54 of e-mail: p.vogelaar@beroepscampus.nl

 

Sollicitatie

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. Mail je brief inclusief curriculum vitae uiterlijk 30 september 2022 aan Mariëtte Weststrate, HR-adviseur RGO, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl