VacatureVacature tweedegraads docenten (diverse bevoegdheden)

Vacature tweedegraads docenten (diverse bevoegdheden) voor lessen aan onze Oekraïnse leerlingen
De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo, vmbo en isk op Goeree-Overflakkee. De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Op RGO College verzorgen we momenteel ISK-onderwijs aan 7 klassen. Onze verwachting is dat we ook na de zomervakantie 7, wellicht 8 klassen formeren. In elke klas zitten 15-18 leerlingen. 

In elke ISK-klas zitten leerlingen tussen 12 en 18 jaar die nog maar kort in Nederland zijn. Voor de leerlingen uit Oekraïne die aangeven na de oorlog terug te willen keren, stellen we een bijzonder lesprogramma samen met veel ruimte voor Engels, Science (physics, maths, biology), Global citizenship, Arts, Sports/PE en Nederlandse taal en cultuur. Alle lessen, worden in het Engels of in het Nederlands gegeven.

Voor deze leerlingen zijn we op zoek naar 

 

gemotiveerde tweedegraads docenten (0,4 - 1,0 fte)

 

Je bereidt de lessen voor en geeft gedifferentieerd onderwijs. Je maakt deel uit van een actieve en betrokken club mensen (docenten, coördinator onderwijsondersteuning en de teamleider) die samen met de leerlingen de ISK lessen inhoud en vorm geven. De leerlingen gebruiken Chromebooks van school. 

Belangrijk is dat je een groot hart voor leerlingen heeft en goed kunt omgaan met onverwachte situaties en veranderingen. Ook kunt u goed op diverse niveaus tegelijk lesgeven. 


Functie
De ingangsdatum is per 1 augustus 2022, er is nog geen einddatum bekend. 

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid, of dat je studerend bent. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De functie is ingeschaald in LB-schaal. 

Vragen
Menno Meerbach, teamleider ISK vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Hij is te bereiken op 0187 48 27 77 of op 06 25 52 37 33. 

 

Sollicitatie
Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. Uw brief met curriculum vitae mailt u aan mevrouw F.M. Kik-Heerebout, onze stafmedewerker Personeel & Organisatie, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl. Schrijf s.v.p. in je brief naar welke betrekkingsomvang je voorkeur uitgaat.

Van sollicitanten wordt verwacht dat zij de doelstellingen van het openbaar onderwijs respecteren. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt beslist niet op prijs gesteld. Wij besteden onderwijsgeld graag aan onze leerlingen, medewerkers, gebouwen en inventaris en niet aan commerciële bureaus!

 

Informatie over onze school

Bij ons zijn leerlingen gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Wij bieden leerlingen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo geven we leerlingen méér mee dan alleen een diploma.

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.