Beroepscampus

Vmbo-stage vierdejaars

24-11-2023

De vierdejaars leerlingen hebben de afgelopen twee weken stage gelopen. Tijd om alle theorie in de praktijk te brengen! Dit heeft hen geholpen om beter te worden in hun vaardigheden en om het vakgebied écht te begrijpen. Maar niet alleen dat, ook hebben ze belangrijke dingen geleerd die je in het dagelijks leven nodig hebt, zoals samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Vaardigheden die niet alleen handig zijn tijdens stage, maar ook voor hun toekomstige banen! 

Een groot compliment naar onze leerlingen; voor hun enthousiasme en harde werk! Het is echt knap hoe ze zich hebben ingezet. Ook willen we de lokale bedrijven en organisaties bedanken die de leerlingen de kans hebben gegeven stage te lopen. De goede samenwerking tussen RGO Beroepscampus en deze bedrijven is echt te zien in de resultaten van de stages. Als school zijn we trots op wat onze leerlingen hebben bereikt, en we zijn dankbaar voor de steun van de lokale gemeenschap.

Stages zijn niet alleen belangrijk in de opleiding, maar ook voor de leerlingen persoonlijk. Hoewel de stageperiode nu voorbij is, blijven de dingen die ze hebben geleerd nog lang bij. We kijken uit naar wat onze leerlingen nog meer gaan bereiken!