Goed bereikbaarmet het OV

De bus stopt voor de deur!

Onze scholen zijn goed bereikbaar. Als je geluk hebt woon je niet te ver weg en dan kom je lekker op de fiets naar school. Maar ook als je wat verder weg woont, is het met het OV heel goed te doen. Of je nu op Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen-Duiveland of in de Hoeksche Waard woont, met de bus ben je er in max. 35 minuten.

Connexxion

De RGO heeft voor het schooljaar 2022-2023 een contract afgesloten met Connexxion, zodat u de mogelijkheid heeft om via de school een openbaar vervoer abonnement voor uw zoon en/of dochter af te sluiten. In tegenstelling tot eerdere schooljaren kan voor de regio Zeeland geen abonnementen via de RGO meer worden afgesloten. Hieronder volgt meer informatie. 

Leerlingen woonachtig op Goeree-Overflakkee of in de Hoeksche Waard U heeft de keuze uit de volgende openbaar vervoer abonnementen: 

  • Schooljaarabonnement 
  • Winterabonnement 
  • Examenjaarabonnement

De tarieven, het aantal sterren en de centrumzone vindt u in het onderstaande bestand. De bestelprocedure is gewijzigd ten opzichte van eerdere jaren. Connexxion is momenteel bezig met het inrichten van een portal waarin u als ouder zelf het abonnement kan bestellen. Zodra wij de informatie over de bestelprocedure hebben ontvangen, zullen wij deze informatie met u delen. 

Meer informatie busabonnement Connexxion