Je groeit op de RGO!

Plusklas (groep 7 & 8)

Speciaal voor leerlingen die op de basisschool in groep 7 of 8 extra uitdaging en verrijking kunnen gebruiken, bieden wij de RGO Plusklas. Maak alvast kennis met het voortgezet onderwijs en verruim je blik met boeiende lessen en activiteiten.


Zestien lessen
Gedurende het schooljaar kom je in vier periodes van steeds vier lessen naar RGO College. In totaal volg je zestien lessen en ga je met je nieuwe klasgenoten aan de slag met thema’s als onderzoek, wetenschap, vreemde talen en bijvoorbeeld constructies. Elk jaar zorgen we voor een interessant aanbod.


Praktische informatie
De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 13:15 – 14:45 uur. RGO College, Koningin Julianaweg 54, Middelharnis. Van de basisschool krijg je vrij om onze lessen te volgen. Deelname is gratis. Indien nodig moeten je ouders alleen zelf voor vervoer naar onze school zorgen. Volg je de lessen? Dan ontvang je aan het eind van het schooljaar een mooi  certificaat.


Deelnemen?

De leraar/ lerares van jouw klas bepaalt welke leerlingen voor de Plusklas in aanmerking komen. Zij zorgen voor de aanmelding bij de RGO. Word je uitgenodigd, dan ontvang je later van ons meer informatie en de indeling van lessen. Je groeit op de RGO!


“De plus-klas is super leuk. Het is echt heel anders dan de lessen die ik normaal op school krijg. 

En ik heb nieuwe vrienden gemaakt!”