RGO2 Locaties

De RGO bestaat uit de locaties:

  • RGO College | voor gymnasium - atheneum - havo - mavo - isk (Koningin Julianaweg)
  • RGO Beroepscampus | voor vmbo (Langeweg)


Modern en toekomstgericht onderwijs op alle niveaus én in een veilige omgeving!
De RGO is een brede scholengemeenschap voor openbaar onderwijs op Goeree-Overflakkee. Onze leerlingen komen uit de wijde omgeving; van Goeree-Overflakkee tot aan Tholen, de Hoeksche Waard en Schouwen-Duiveland. De school biedt inspirerend onderwijs aan leerlingen die gymnasium, atheneum, havo, mavo (theoretisch) of vmbo (gemengd, kaderberoeps en basisberoeps) of isk willen volgen. 

Bij de RGO werken we met digitale leermiddelen én met gewone leerboeken. Onze lesuren duren 45 minuten. Daarnaast is er iedere dag een ‘flexuur’. Je kunt zelf meedenken over wat voor jou de beste manier is om dat  flexuur in te vullen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan extra les of ondersteuning voor een bepaald vak of aan het volgen van een extra vak. Tutorleerlingen én mentorleerlingen uit een hoger leerjaar ondersteunen en begeleiden leerlingen die daar baat bij hebben.

RGO College

Aan de Koningin Julianaweg in Middelharnis tref je RGO College. Met ruim 1200 leerlingen bieden wij op deze locatie het volgende onderwijs aan: gymnasium, atheneum, havo, mavo en onze internationale schakelklas. Wij zijn een bruisende school!

Lees verder

RGO Beroepscampus

Op Goeree-Overflakkee is op de grens tussen Middelharnis en Sommelsdijk een prachtige nieuwe school gebouwd, die je gezien móet hebben. We weten zeker dat je daarna zult denken: daar wil ik naar school! In de Beroepscampus werken meerdere partijen samen en krijg je op hoog niveau praktijkonderwijs; van vmbo tot en met mbo. 

Lees verder