RGO2 Locaties

De RGO bestaat uit de locaties:

  • RGO College, dé school voor vwo - havo - mavo - isk (Koningin Julianaweg)
  • RGO Beroepscampus, dé school voor vmbo (Langeweg)


Modern en toekomstgericht onderwijs op alle niveaus én in een veilige omgeving!
Onze school is een brede scholengemeenschap. Onze leerlingen komen uit de wijde omgeving, van Goeree-Overflakkee tot aan Tholen, de Hoeksche Waard en Schouwen-Duiveland. De school biedt onderwijs aan leerlingen die gymnasium, atheneum, havo, mavo (theoretisch) of vmbo (gemengd, kaderberoeps en basisberoeps) of isk willen volgen. 

We werken met digitale leermiddelen én met gewone leerboeken. Onze lesuren duren 45 minuten. Daarnaast is er iedere dag een ‘flexuur’. Je kunt zelf meedenken over wat voor jou de beste manier is om dat  flexuur in te vullen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan extra les of ondersteuning voor een bepaald vak of aan het volgen van een extra vak. Tutorleerlingen én mentorleerlingen uit een hoger leerjaar ondersteunen en begeleiden leerlingen die daar baat bij hebben.

RGO College

RGO College is dé school voor vwo, havo, mavo en isk

Op RGO College bieden we naast atheneum ook gymnasium aan. Met uitdagend onderwijs leiden we onze leerlingen in het vwo op om de overstap naar universitair onderwijs te kunnen maken. Je ontwikkelt als vwo’er wetenschappelijke vaardigheden die in je vervolgstudie verlangd worden. Excellente basisschoolleerlingen kunnen zich bij ons goed verder ontwikkelen.

Lees verder

RGO Beroepscampus

Op Goeree-Overflakkee is op de grens van Middelharnis en Sommelsdijk een prachtige nieuwe school gebouwd, die je gezien móet hebben en we weten zeker dat je daarna zult denken: Daar wil ik naar school! Een gebouw waar je op hoog niveau praktijkonderwijs krijgt, van vmbo naar mbo en van mbo naar een mooie baan in de regio!

Lees verder