Praktijk op de mavo

College

Praktijk op de mavo

Op de mavo (gemengde en theoretische leerweg) bieden we je prima mogelijkheden voor een mooie vervolgopleiding. Een van de speerpunten op de mavo is ondernemerschap. We proberen daarom zoveel mogelijk ondernemers van het eiland te betrekken bij het onderwijs. Je leert vaardigheden die belangrijk zijn voor je toekomstige opleiding en werkplek, zoals: presenteren, begroten, samenwerken en solliciteren.

 

klas 3
Vanaf klas 3 volg je naast je algemene vakken ook het beroepsgerichte profiel Media Vormgeving & ICT (MVI). We laten jou kennismaken met digitale media en het maken van digitale producten! Naast de twee verplichte profieldelen: ‘Organiseren van een activiteit voor een opdrachtgever’ en ‘ Multimediale producten maken’ volg je de verplichte module ‘Ondernemen’.

 

Daarnaast maak je nog een keuze uit de vakken: 

  • Cloud & Cybersecurity
  • Robotica
  • Mode & Design
  • Interieur Ontwerp & Design 
  • Fotografie

 

Klas 4
In klas 4 kies je voor het hoofdvak MVI, of je gaat door met het beroepsgerichte vak Economie en Ondernemen (E&O). Dit profiel is iets minder technisch. 

 

Op de mavo op RGO College krijg je dus ook de kans om je creativiteit en praktische vaardigheden verder te ontwikkelen!

 

Stap over op de havo
Leerlingen met havo-ambitie krijgen via het Remind programma een uitstekende voorbereiding op de havo. Er worden extra XL uren aangeboden, waardoor je gemakkelijker de overstap naar havo kunt maken.

 

Meer weten over de mavo op de RGO?
Stuur een e-mail naar de teamleider mavo Dhr. M. Meerbach: mrbm@rgomiddelharnis.nl

download de flyer