VacatureOpleidingsschool

RPO Rijnmond
RGO Middelharnis is aangesloten bij de opleidingsschool RPO Rijnmond. Dit geldt voor beide locaties, RGO College en RGO Beroepscampus. 

Om een bijdrage te leveren aan de opleiding en professionalisering van goede leraren is RGO Middelharnis aangesloten bij Opleidingsschool RPO Rijnmond. RPO Rijnmond is een opleidingsschool voor eerste- en tweedegraads leraren en biedt ook professionaliseringsmogelijkheden voor ervaren leraren en schoolleiders. Daarnaast, door middel van de campagne van ‘Leraar van Buiten’, zij-instromers geïnformeerd over mogelijkheden om de overstap te maken naar het onderwijs. 

Samen opleiden
Leraar kun je volgens RPO Rijnmond het beste worden als de theoretische opleiding wordt gecombineerd met zoveel mogelijk ervaring in de praktijk, de klas en de school. Via het traject ‘Samen Opleiden’ helpt RPO Rijnmond studenten aan een lerarenopleiding om een goede startbekwame leraar te worden.

De lerarenopleidingen waarmee RPO Rijnmond samenwerkt zijn:
 

  • de lerarenopleiding van de Hogeschool Rotterdam
  • de universitaire lerarenopleiding ICLON (Leiden)
  • de universitaire lerarenopleiding SEC (Delft)

 

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven
Daarnaast zijn wij als RGO Middelharnis aangesloten bij S-BB.
S-BB werkt samen met diverse partners uit het onderwijs en het bedrijfsleven aan optimale aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt. Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Daarnaast beschikken bedrijven nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

De RGO is erkend voor onderstaande opleidingen:
 

  • economie en administratie
  • entree, assistent dienstverlening en zorg
  • ict
  • sport
  • zorg en welzijn (bijv. onderwijsassistent)

 

Meer info: 

www.rpo-rijnmond.nl -  www.leraarvanbuiten.nl

Studenten kunnen ons vinden op: Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl

Mocht je vragen hebben over het begeleidingstraject binnen onze school of ben je geïnteresseerd en zoek je een stageplaats? Neem dan contact op met één van onze schoolopleiders:

 


 

Joost Slagboom
slaj@rgomiddelharnis.nl
RGO Beroepscampus


 

Jessica Leijten
leij@rgomiddelharnis.nl
RGO Beroepscampus 


 

Amy Schreurs
srsa@rgomiddelharnis.nl
RGO College