RGO ActiefSkills talents

Skills talents

Voor de vierdejaars vmbo’ers zijn er de landelijke Skills Talents wedstrijden. Tijdens de praktijk laat jij je vakmanschap zien aan de docent en kun je uitgenodigd worden om deel te nemen aan de Zuid-Hollandse kampioenschappen. Daar toon je je vakmanschap aan een vakjury en strijd je als team tegen andere scholen uit Zuid-Holland. Het team dat Zuid-Hollands kampioen wordt, verdient een ticket voor het Nederlands kampioenschap. 

 

Samen met de kampioenen van andere vakteams van Zuid-Holland vertegenwoordig je het provincieteam de ‘Zuid-Holland Hawks’. Op het Nederlands kampioenschap Skills Talents strijden alle provincies tegen elkaar. Het provincieteam dat het beste presteert mag zich een jaar lang Nederlands kampioen Skills Talents noemen. Ook zijn er individueel goud, brons of zilveren medailles te verdienen voor de beste vakteams. 

De afgelopen jaren zijn vele leerlingen van de RGO vmbo meerdere malen uitgeroepen tot kampioen Skills Talents. Ben jij onze nieuwe kampioen? Vraag je vakdocent of jij ook mee mag doen!