College

Boeken inleveren

24-06-2022

Op dinsdag 5 juli 2022 zijn er twee teams van Van Dijk op school aanwezig om de schoolboeken in te nemen. Dit zal gebeuren in de aula.
 

Ongeveer twee weken voor de inleverdatum ontvang je een e-mail van Van Dijk met je persoonlijk inleverformulier. De boeken die moeten worden ingeleverd staan op deze lijst. Heb je geen mail ontvangen, dan kun je het inleverformulier vinden op je persoonlijke pagina op vandijk.nl. Om de boeken in te kunnen leveren neem je het inleverformulier mee naar school. Dit mag eventueel ook op je telefoon. Bekijk hier de instructiefilm voor het inleveren. 
 

In deze bijlage vind je het rooster met daarop de inlevertijd en de locatie per klas. Het is voor een vlotte afhandeling belangrijk de daarop genoemde tijd aan te houden! Let ook op de aangegeven inleverplaats en de looproutes.

 

Groep A gaat naar binnen via de hoofdingang en naar buiten via de uitgang bij de conciërge balie. Groep B gaat naar binnen via de nooddeur aan de zijkant van de aula en naar buiten via de nooduitgang bij lokaal 048.