Beroepscampus

Vacature docent NaSK

19-05-2022

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan alleen een diploma. 
 

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school. Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen. 

 

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor onze locatie RGO Beroepscampus zijn wij op zoek naar een enthousiaste 
 

docent NaSK (2e graads)

aantal uur in overleg (tussen 0,5 tot 0,8 fte)

 

Je geeft lessen NaSK aan vmbo-leerlingen in de basisberoepsgerichte leerweg, maar ook aan de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Je hebt een groot hart voor leerlingen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben krijgen hulp aangeboden in flexuren. Ook voor deze flexuren zetten we je graag in.
 

Functie

De ingangsdatum is per 1 augustus 2022. De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar en kan, indien gewenst, worden gecombineerd met een aantal lesuren wiskunde.

Het totaal aantal lesuur kan in onderling overleg afgestemd.

 

Voor deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of dat je reeds een gevorderde student bent. Verder zijn een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden van belang. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. Bovendien vergoeden wij de kosten van je sportabonnement t.w.v. maximaal €20,- per maand. De functie is ingeschaald in de LB-schaal.

 

Geïnteresseerd?

De heer De Bakker, teamleider RGO bovenbouw, vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Hij is te bereiken op 06 395 707 94. Solliciteren kan uitsluitend per e-mail.

 

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 31 mei 2022 aan Mariëtte Weststrate, HR adviseur RGO, op het adres: sollicitaties@rgomiddelharnis.nl